Om F-rack Systems AB

Vi tillhandahåller fiberoptiska produkter och kapslingar med fokus på 19” racksystem för inom- och utomhusbruk, kundanpassade lösningar och ljuddämpande skåp.

Vilka är vi?

Utöver kapslingar är vårt sortiment kablage av olika slag som fiber, koppar och apparatsladdställ. Även Ups:er, PDU strömlister och installation i form av ”plug and play” där skåpen levereras med tillbehör och utrustning monterat. Vi är lokaliserade i Åkersberga utanför Stockholm och levererar till företag i hela Sverige och norden. Våra kunder finns inom IT drift, telekom, bredband, stadsnät, automation, industri, energibolag, försvarsmakten, kommuner, universitet och statliga organisationer.

2016 ändrade vi namn från MBD Enclosure Systems AB till F-rack Systems AB.

Kapslingar

Kapslingar är vår specialitet. Från minsta väggskåp för kontoret till stora teknikskåp utomhus eller serverskåp för Datacenter, vi har en lösning för de flesta situationer.

Fiberoptiska produkter

Vi erbjuder fiberoptiska patchkablar, ODF:er, paneler, trunkar mm som vi dels lagerhåller men gör även mycket kundanpassade lösningar. Hittar ni inte det ni söker på hemsidan är det bara att kontakta oss så hjälper vi er gärna att hitta en lösning.

Installation

”Låt oss göra jobbet”

I merparten av de skåp vi levererar gör vi någon form av installation och det kan vara allt från att installera ett hyllplan till att leverera kompletta system med AC kylanläggning och elcentral. Allt för att förenkla för er som kund eller projektledare där installatörer kan ägna sig åt kärnverksamheten istället.

Tillverkning & Kvalité 

F-rack Systems är representant för polska skåptillverkaren ZPAS i Sverige som har lång erfarenhet av att tillverka en mängd olika kapslingar för IT och industri. Fabriken i Polen grundades 1973 och exporterar idag kapslingar till 40 länder runt om i världen och gör kontinuerligt nyinvesteringar i nya toppmoderna maskiner och fabriksbyggnader för att motsvara den ökande efterfrågan på den höga kvaliteten ZPAS produkter levererar. Följande certifieringar uppfylls ISO 9001 och ISO 14001, CE, RoHS 2011/65/EU, REACH.

Skicka en förfrågan