SZE3 flexibelt apparatskåp IP 55 för industri.

Skicka en förfrågan

SZE3 Golvskåp IP 55

Mångsidigt golvskåp för inomhusbruk lämpar sig för installationer inom automation och kraftindustri m.m. SZE3 har ett skruvat ramverk med utstansade hål för självborrande skruv och korgmutter vilket ger obegränsade möjligheter att anpassa inredningen som önskas och sammanfoga skåp i rader.
SZE3 kan även anpassas för utomhusbruk och tillverkas i rostfritt på begäran. Tillverkas i enlighet med PN-EN 62208.
Sockel, sidoplåtar och lyftöglor beställs separat.

Artikelnummer:
WZ-6282-01-17-011-1

SZE3 Sidoplåt

Solid sidoplåt för Golvskåp SZE3 IP 55 som fästs med skruv och har tätningslist runt om. Jordningspunkt M8. På begäran kan håltagningar göras för fläkt, luftintag, air condition m.m.
Färg ljusgrå RAL 7035.
Ingår i leverans:
2st sidoplåtar med monteringstillbehör.

SZE2 Golvskåp Singeldörrar

Sockel för SZE3 golvskåp IP 55 som är enkel att montera och med möjlighet att fixera i golvet. Sockeln består av fyra hörn och fyra solida täckplåtar som går att ta bort eller byta ut även när skåpet är fullt belastat.

Täckplåt sockel - Solid

Täckplåt i solid plåt för golvsockel till dataskåp SZB IT eller Golvskåp industri SZE2 och SZE3. Är avtagbar även när sockeln är under belastning. Kompletteras med hörnelement fast eller nivåreglerad.

Lyftögla och lyftvinkel Golvskåp industri

Lyftöglor och lyftvinklar som fästs i gängade M12 hål i toppplattan på skåpmodeller SZE2 och SZE3 Golvskåp industri eller om upphöjt tak används gängas öglan eller vinkeln i distansbulten.

Sockel hörnelement - Fast

Hörnelement för sockel till Dataskåp SZB IT, Golvskåp industri SZE2 och SZE3. Kompletteras med valfri typ av täckplåt som kan monteras bort under belastning.